06:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

González Pons (PP) “La UE té l’obligació moral d’acollir els refugiats”

El portaveu del PP i vicepresident del Grup PPE en el Parlament Europeu, Esteban González Pons, va assegurar avui que “si la política no pot amb els populismes, els populismes podran amb la política i amb el nostre sistema de llibertats”.

“El populisme, i també el nacionalisme, són els eterns enemics de la llibertat i tornen a ressorgir pertot arreu, a Europa i a Espanya”, va dir González Pons durant la seua intervenció en la primera jornada del 18 Congrés del PP.

“La Unió Europea i Espanya són l’objectiu a batre per als nacionalistes i els populistes. El nacionalisme és exclusió i no convivència; i el populisme és rancor i no concòrdia. Amb el populisme i el nacionalisme no es fa política, es destrueix la política, i amb ella la societat. Per açò, cal recordar que cada vegada que nosaltres compartim el seu discurs de la vella política podrida, sense voler-ho, els fem el treball brut”, va explicar.

El líder del PP en el Parlament Europeu va explicar que “Europa i Espanya travessaran uns anys decisius”, per la qual cosa cal preparar-se “per a donar la batalla ideològica més important del nostre Partit, la batalla entre els qui creiem en la democràcia representativa i els que volen substituir-la, entre els quals creiem en una Espanya i una Europa unides i els que volen dividir-les”.

“La confrontació política del futur no serà entre dreta i esquerra sinó entre demòcrates i populistes”, va resumir.

“D’aquest Congrés ha d’eixir un Partit Popular convençut que “llibertat sense ira” segueix sent l’himne de la nostra memòria, que ser espanyol i ser europeu significa el mateix i que ja no hi ha dues Espanyes sinó una sola que ha aprés a referir-se a si mateixa en plural, l’Espanya de tots, l’Europa espanyola”, va afegir.

“La UE té l’obligació moral d’acollir els refugiats”

Sobre el desafiament que planteja la immigració, González Pons va subratllar que “la UE té l’obligació moral d’acollir als refugiats que criden a la nostra porta”.

“Les crisis humanitàries no es resolen amb solucions inhumanes. Alçar una muralla, física o mental mai talla el pas als qui fugen del terror i la destrucció”, va assegurar abans d’afegir que “els nostres adversaris no són els qui s’ofeguen en el mar sinó els qui els espenten al mar”.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado