domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Guillamón: “La Marjaleria demana incrementar les patrulles de Policia Local per dissuadir als lladres”

  • “És una reivindicació de l’Associació de Veïns de la Marjaleria, farts dels robatoris i la indefensió a la zona”.
  • “També sol·liciten el metge tot l’any, per descongestionar el Centre de Salut del Grau al qual han d’acudir quan l’ambulatori de la Marjaleria tanca durant l’hivern”.

El regidor popular, Vicente Guillamón, insta al bipartit a escoltar a l’Associació de Veïns de la Marjaleria en les seues reivindicacions.

Després de la reunió mantinguda amb el president, Rogelio Molina i membres de la junta directiva, han reiterat la seua petició d’augmentar la vigilància dels cotxes patrulla de la Policia Local, que vigilen la zona per dissuadir als lladres, amb l’objectiu que no arriben a entrar en cap habitatge.

Guillamón: “Consideren que un només cotxe de Policia Local patrullant és insuficient, per això demanen que siguen 2 i que les rutes es facen amb més freqüència pel Grau per augmentar la sensació de seguretat”.

Metge tot l’any

D’altra banda, a causa de la quantitat de gent gran que habita a la zona de la Marjaleria, l’Associació de Veïns planteja la possibilitat d’obrir el consultori -que només funciona a l’estiu-, durant tot l’any.

“D’aquesta manera descongestionaria el Centre de Salut del Grau, al que han d’acudir els veïns de la Marjaleria durant l’hivern. D’aquesta manera, diuen, s’evitarien llargues hores d’espera abans de ser atesos pel metge”.

“Cal tenir en compte que a l’hivern viu molta gent major en la Marjaleria i garantir-los el servei del metge, a pocs metres de les seues cases, suposaria un gran avanç en la qualitat assistencial dels veïns. Amparo Marco, que coneix bé la zona, no ha de posar-se de perfil davant els temes sanitaris, que tant preocupen a la ciutadania, i hauria d’intervenir amb la Consellera de Sanitat, Carmen Montón, per prendre en consideració aquesta proposta”.

Últimas noticias

Contenido relacionado