Guillamón: “El resultat de les obres no compleix amb les expectatives dels veïns de la Marjaleria”

Guillamón: “Malgrat haver costat 400.000 euros, assenyalen desperfectes en l'asfaltat, absència d'il·luminació i senyalització inexistent que incrementa el risc de caure en les séquies”.

682

El Grup Municipal Popular ha visitat les obres de la Primera Travessera al costat de l’Associació de Veïns de la Marjaleria. Una actuació pressupostada des del 2015 i que per diferents retallades de la Conselleria es va retardar durant tres anys.

Avui els populars han sol·licitat al bipartit, en Comissions Informatives, el projecte de final d’obra, detall de les certificacions i pagaments de l’administració autonòmica. Així mateix, han denunciat que, a causa de les obres realitzades, els camins han quedat danyats. El Grup Municipal Popular exigeix que es reparen els mateixos amb càrrec al mateix projecte.

El bipartit va incomplir el termini estipulat segons el conveni signat amb la Generalitat, que va expirar el 30 de novembre, i malgrat haver comptat amb 400.000 euros de finançament autonòmic, que van estar a punt de perdre’s, el resultat no compleix amb les expectatives dels veïns de la Marjaleria”, apunta el regidor popular, Vicente Guillamón.

Els regidors Vicente Guillamón i Carlos Feliu van comprovar al costat dels residents “els desperfectes en l’asfaltat, a la absència d’il·luminació en els camins en els quals s’ha actuat i una senyalització inexistent que impedeix conéixer on acaba la carretera i comença la séquia”.

“La falta de senyalització incrementa el risc a les nits de caure els vehicles en la séquia. Els veïns demanen incorporar elements de senyalització o delimitar amb una línia blanca el final de la calçada per la seguretat dels cotxes i vianants”.

Als desperfectes ocasionats en els camins, la falta de fanals i d’elements de protecció se sumen les denúncies per falta de neteja. “Malgrat que el projecte contemplava la neteja de séquies, els veïns asseguren que en moltes no s’ha actuat presentant un estat lamentable de brutícia”.