domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

BME crea la serie IBEX MAB

BME amplia la sèrie d’índexs IBEX® amb la creació de dos nous índexs representatius del segment d’empreses en expansió del Mercat Alternatiu Borsari. Els índexs, denominats IBEX MAB® All Share i IBEX MAB® 15, naixen amb la finalitat de dotar de visibilitat a les companyies del MAB, així com de servir de subjacent de productes financers.

El MAB és un mercat orientat a empreses de reduïda capitalització que cerquen expandir-se i les facilita un accés senzill i eficient al mercat de valors mitjançant una plataforma específica de negociació dissenyada perquè puguen beneficiar-se dels importants avantatges que brinda el mercat: finançament, visibilitat, liquiditat, valoració, etc.

Els nous índexs començaran a calcular-se i difondre’s en temps real a partir del pròxim 1 de juny.

L’índex IBEX MAB® All Share es compon d’aquells valors que cotitzen en el segment d’empreses en expansió del MAB. El seu objectiu és proporcionar visibilitat a les companyies del Mercat Alternatiu Borsari i mesurar la seua evolució en el mercat. No té, per tant, un nombre concret de components.

L’índex IBEX MAB® 15 està dissenyat per a mesurar el comportament de les quinze companyies amb major volum de contractació en el MAB. Es tracta d’un índex selectiu, replicable i negociable.

Els valors ponderaran en aquests índexs en funció de la seua capitalització ajustada pel capital flotant de la companyia. Les carteres dels índexs IBEX MAB® All Share i IBEX MAB® 15, a 28 d’abril de 2017, ofereixen unes rendibilitats del 8,1% i del 10,3% respectivament.

Últimas noticias

Contenido relacionado