domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les màximes representants infantils arriben al Palau de la Música

Sara Larrazábal i la seua Cort d’Honor ja estan a la seua exaltació

Al voltant de les 18:00 hores, el Palau de la Música tornava a estar ple d’expectació per rebre a la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal Bernal, al costat de la seua Cort d’Honor. Les Falleres Majors de la ciutat en 2018, Rocío Gil i Daniela Gómez, també han volgut acompanyar-les i han arribat al Palau entre aplaudiments, com a mostra de l’afecte amb què els valencians recorden el seu regnat.

Seguidament, ha fet acte de presència la ja condecorada com a Fallera Major de València, Marina Civera, al costat de la seua Cort d’Honor, lluint les recents bandes amb les que se les va acreditar en el seu càrrec ahir a la nit.

Natalia Collazos Rovira, Reina Infantil de la Magdalena 2019, ha acudit també a continuació. També han volgut acompanyar a les màximes representants diverses personalitats polítiques entre les que es troba, per suposat, l’alcalde de València, Joan Ribó.

Minuts després, va arribar el gran moment de rebre a Sara Larrazábal i la seua Cort d’Honor, que han obtingut la calor de tots els assistents al Palau de la Música en els moments previs a rebre la màxima insígnia del món faller. L’expectació i els nervis han sigut dues de les sensacions més esteses entre el públic. Per descomptat, al costat d’elles, el president de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset. També el mantenidor de l’acte, Javier Vilalta.

Fotografies: Armando Romero

Últimas noticias

Contenido relacionado