sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les infraccions penals en el camp en la comarca del Baix Maestrat han descendit un 4%

El subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, ha explicat que, “la xifra d’infraccions penals en el camp en la comarca del Baix Maestrat han descendit un 4% en la vigent campanya respecte a l’anterior”, en la reunió comarcal de seguretat que ha tingut lloc en el municipi de Sant Rafael del Riu i que ha estat centrada en la protecció de les collites agràries.
En la reunió han pres part, a més de l’alcalde del municipi amfitrió, Domingo Giner, altres 15 representants municipals dels municipis del Baix Maestrat, a més del coronel de la Guàrdia Civil, Miguel Fresneda, així com representants de les organitzacions agrícoles la Va unir de Llauradors i Fepac-Asaja.

En aquest sentit, Barelles ha destacat “la importància d’aquest tipus de reunions, que celebrem amb l’objectiu d’acostar el treball de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat als agricultors i els mitjans tècnics i humans a la seua disposició”.
En el transcurs de la reunió, també s’ha conegut que els equips Roca de la Guàrdia Civil han dut a terme 40 actuacions formalitzades, s’han esclarit 30 infraccions penals i s’han detingut a 18 persones per la seua presumpta vinculació al robatori de collites o aperos del camp.

Per la seua banda, el coronel de la Guàrdia Civil ha destacat “la importància que els agricultors denuncien els robatoris que tinguen lloc en les seues explotacions, perquè és l’única via per a poder investigar els fets, esclarir-los i localitzar als autors”.

Finalment, el subdelegat ha recordat que “els ciutadans tenen a la seua disposició el telèfon 062 per a qualsevol demanda, i els anima a denunciar els delictes i a comunicar a la Guàrdia Civil qualsevol moviment fora del normal, per a activar immediatament als agents i prevenir els robatoris”.

Últimas noticias

Contenido relacionado