domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Iniciativa organitza una taula redona amb expertes en igualtat de gènere

Iniciativa del Poble Valencià-Compromís celebrarà demà dimarts, 11 d’abril, una nova sessió de les ‘Trobades i Converses amb Iniciativa’ que organitza el col·lectiu local de la Ciutat de València.

Es tracta, en esta ocasió, d’una taula redona que porta per títol “Feminismes: Construint igualtat real” que tindrà lloc en l’Àtic de l’Octubre – Centre de Cultura Contemporània (C/ Sant Ferran, 12) a partir de les 19h.

Els participats en esta activitat, oberta a tota la ciutadania, seran Amparo Ballester, Directora de l’Institut Universitari d’Estudis de la Dona de la Universitat de València i Catedràtica de Dret del Treball, Luisa Notario, Coordinadora de la Sectorial LGTB de Compromís, Alberto Ibáñez, Secretari Autonòmic d’Inclusió de la Generalitat Valenciana i Mónica Gil, del Departament de Sociologia de la Universitat de València.

Segons explica Sergi Campillo, regidor i portaveu d’Iniciativa València, “comptem amb quatre persones d’alt nivell acadèmic i polític que ens ofereixen una magnífica oportunitat per escoltar les seues opinions i propostes com a expertes en igualtat de gènere. Com és habitual en les ‘Trobades i Converses amb Iniciativa’ tindrem ocasió en la part final de l’acte d’obrir un temps de col·loqui per què el públic dialogue amb els ponents”.

Últimas noticias

Contenido relacionado