viernes, 14 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Turisme presenta ‘Instantes’, la primera sèrie de ficció creada per una destinació turística

La primera temporada s'emetrà a les 22 hores d'aquest dimecres al canal de Youtube de la Comunitat Valenciana amb 18 capítols

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha presentat aquest dimecres a Alboraia ‘Instantes‘, la primera sèrie de ficció creada per una destinació turística, la Comunitat Valenciana.

L’Agència Valenciana del Turisme es converteix així en la primera institució que s’erigeix com a productora audiovisual per donar a conéixer la Comunitat al mercat global. El format utilitzat són els videoblogs protagonitzats per reconeguts influencers nacionals i internacionals, com Enrique AlexVerdelissJason Billam o Bruno Maltor, entre altres.

La sèrie compta amb 3 temporades amb un total de 52 capítols, subtitulats en tres idiomes (castellà, valencià i anglés), que recorren els millors racons de les tres províncies, passant entre altres ciutats, per Benidorm, Elx, Cullera, València, Castelló, Alboraia, Alacant, Busot, Novelda, Sagunt i Altea.

Per a Francesc Colomer, es tracta d’una iniciativa de màrqueting online que no solament permetrà “vendre l’autenticitat a través d’experiències reals”, sinó que a més “servirà per a refrescar la segmentació de la demanda, captant nous mercats i públics, com el turista cosmopolita, capaç de desestacionalitzar i generar més rendibilitat, els nostres dos grans reptes”.

Durant la seua intervenció, Colomer ha volgut ressaltar que Instantes reflecteix “la nostra voluntat de reeducar-nos a través d’una mirada més imaginativa i creativa”, al mateix temps que “inspira el turisme a la Comunitat Valenciana, terra fèrtil en diversitat i amb capacitat de fascinar”.

Així mateix, el secretari autonòmic ha avançat que després del llançament d’aquestes tres temporades, la intenció és “ampliar els enregistraments per poder arribar a més racons de la Comunitat Valenciana”.

Per la seua banda, l’alcalde del municipi, Miguel Chavarría, ha volgut agrair a l’Agència Valenciana del Turisme “per pensar a Alboraia per a aquesta sèrie i capturar l’essència de la Comunitat Valenciana a través de les experiències viscudes en primera persona”.

Per Chavarría “Alboraia té caràcter propi i especial, que combina la proximitat a València amb l’essència d’un poble que mira al mar”. Durant aquest acte de presentació s’ha emés el primer capítol de la Temporada 2 d’Instantes, dedicat a la destinació d’Alboraia i els seus camps de xufla.

Calendari d’emissions

La sèrie estarà disponible cada 15 dies a partir d’aquest dimecres 20 de juny al nostre canal oficial de Youtube de Comunitat Valenciana. A partir de les 22 hores es podrà veure la primera temporada amb 18 capítols (#InstantesT1).

El pròxim 4 de juliol s’emetrà la segona temporada, capítols del 19 al 36 (#InstantesT2) i el 18 de juliol es llançarà la tercera temporada que comprén els capítols del 37 al 52 (#InstantesT3).

Finalment, destacar que aquesta acció s’emmarca en l’Estratègia de Màrqueting de Continguts de l’Agència Valenciana del Turisme i connecta el Mediterrani En Viu amb el públic a través del contingut en vídeo i el fenomen youtuber i vlogger de viatges, gastronomia i experiències.

Més informació:

https://www.youtube.com/user/comunitatvalenciana/videos

Últimas noticias

Contenido relacionado