La inversió de la construcció de l’estació de Nules serà de 820.000 euros

El PP celebra l'inici imminent de les obres de l'aparcament de l'estació de Nules que Adif executarà amb una inversió de 820.000 euros.

555

El regidor i portaveu del Partit Popular a Nules, Mario García, ha celebrat l’imminent inici de les obres que el Ministeri de Foment realitzarà en l’aparcament de l’estació amb l’objectiu d’adequar aquest espai públic. “És una excel·lent notícia que aquesta inversió, que supera els 820.000 euros, arribe al nostre municipi per part del Govern d’Espanya, ja que no solament suposarà una millora considerable per als usuaris del tren, sinó també per al conjunt del nostre municipi”.
Mario García s’ha reunit amb el subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, “amb l’objectiu d’informar-nos del calendari i inversions que des del Govern d’Espanya estan prevists per a la localitat”. “Des de la nostra tasca d’oposició i amb l’objectiu de seguir treballant perquè Nules prospere i isca de la paràlisi en la qual està immersa, seguim obstinats a reivindicar projectes per al nostre municipi, com és el cas d’aquest aparcament per a l’estació ferroviària”.
“Aquesta obra suposarà el compliment d’un compromís llargament reivindicat pel PP. De fet, els tràmits es remunten a la nostra etapa de govern, ja que tal com figura en l’expedient, va anar el 31 de desembre de 2013, quan es va formalitzar l’encomana de gestió a Adif”, ha assenyalat el regidor del Partit Popular a Nules.
L’actuació, que “ens alegrem que vaja començaran en breu”, va ser licitada el 3 de desembre del passat any i adjudicada el 27 de juliol per un import de 820.111,65 euros. “La inversió és notable i la finalitat de l’obra molt demandada pels nostres veïns”. Per aquest motiu, ha assenyalat el portaveu del PP, “desitgem que les obres, que tenen un termini d’execució de set mesos, comencen com més prompte millor, perquè en l’estiu del pròxim any tots els veïns i usuaris de la nostra estació puguen aprofitar aquesta important millora”.