sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Jana i la Diputació signen un conveni per a les obres de la piscina municipal

L'Ajuntament de la Jana i la Diputació de Castelló signen un acord per portar a terme les obres de la 1a fase de la piscina municipal, el govern provincial se'n farà càrrec de la totalitat de l'import de les obres de la piscina.

Després de tot un any de negociacions, l’Ajuntament de la Jana ha signat un conveni amb la Diputació de Castelló per tal de portar a terme les obres de la piscina municipal, que estan valorades en 60.000 €.
Aquests treballs inclouran, una renovació total del paviment, molt deteriorat en l’actualitat, la retirada dels arbres que estan aixecant el sòl, així com la creació de noves zones d’ombra, la recuperació de la tanca vegetal del perímetre i la renovació de les dutxes exteriors.
Àlex Vilanova, regidor i portaveu de l’equip de govern, s’ha mostrat molt satisfet per aquest acord, “l’Ajuntament de la Jana ja va signar el 2015 un conveni amb la Diputació pel qual l’import de l’obra es dividia entre les dues institucions, però la falta de liquiditat i l’endeutament del consistori van fer impossible assumir aquell acord i es va haver de renunciar. Des d’aleshores, el treball de l’Ajuntament ha sigut negociar amb la Diputació per aconseguir que se’n fes càrrec de la totalitat de l’obra, cosa que finalment s’ha aconseguit i suposa una molt bona notícia per tots els janencs i janenques”.
Després d’aquesta obra, que és l’actuació més urgent sobre les piscines municipals, quedarà pendent una segona fase que consistirà en la renovació de la zona de vestuaris, uns equipaments que no han tingut cap millora des de la seua creació als anys 80.

Últimas noticias

Contenido relacionado