sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Jana millora la llar de la tercera edat i l’edifici de l’Escoleta i la biblioteca

L’Ajuntament de la Jana està millorant els edificis municipals, amb una inversió de 7.000 euros.
Entre ells és troba la llar de la tercera edat, en la que s’ha posat en funcionament l’ascensor, que feia anys que estava donat de baixa i al mateix temps s’ha adequat el local a la legislació actual amb xicotetes millores, com són els canvis de panys, millora en les portes, condicionament de les baranes interior i exterior i senyalització de l’edifici.
”Amb aquestes millores pretenem que s’adapte a la normativa actual amb un pla d’evacuació, que ens permetrà poder optar a noves subvencions, però el més important d’aquestes inversions, és que ens ha permés posar en marxa un Espai Respir per a persones majors on, vora 40 persones del nostre poble gaudeixen de les activitats que es realitzen totes les vesprades de la setmana” ha indicat el portaveu de l’equip de govern Àlex Vilanova.

També s’ha invertit en l’edifici, on estan ubicades la biblioteca i l’escoleta, on s’ha instal·lat un nou equip de climatització, perquè els xiquets i xiquetes tinguen una temperatura òptima per a realitzar les activitats tant a l’estiu com a l’hivern.
A més s’han comprat noves prestatgeries per a la biblioteca, per acollir els títols del catàleg, que no podien estar exposats per falta d’espai, amb la qual cosa augmenta el nombre de llibres disponibles per als usuaris.
El portaveu ha manifestat en aquest sentit que, “és molt important invertir cada any en la millora dels edificis municipals perquè no volem que el pròxim equip de govern de l’Ajuntament es trobe amb la situació d’abandonament que ens vam trobar nosaltres”.

Últimas noticias

Contenido relacionado