martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

José María Chiquillo:”La Comunitat és sempre respectada i escoltada en el PP”

El diputat valencià José Maria Chiquillo ha valorat positivament els resultats del 18é congrés nacional del Partit Popular en Madrid. “El més important és la unitat del partit, la unitat amb els seus màxims dirigents, una realitat contraposada a la qual hem vist en Podem, Ciutadans o el PSOE. La unitat i la cohesió són forces que fem valdre a nivell autonòmic i estatal”. Chiquillo ha volgut deixar clar el valor que el PP fa com a treball d’equip “sense disputes ni personalismes”.

Un congrés de majoria d’edat

El diputat valora el 18é congrés com una demostració de maduresa, per a “traure idees i principis que defenem, amb ponències on es puguen sentir identificats la majoria dels espanyols.” Ha celebrat la uniformitat del discurs i celebra que el missatge del partit “siga igual en totes les parts d’Espanya”

La nova executiva

Chiquillo ha valorat molt positivament la forma de designació dels membres de l’executiva nacional, ja que “ha conciliat totes les sensibilitats” i de fet considera una victòria la presència Valenciana a Gènova. No a soles pels càrrecs, sinó també per l’acceptació de bona part de les esmenes presentades a les ponències com a l’hora de l’equiparació del valencià amb altres llengües oficials, la llei de custòdia compartida, i la reclamació d’un model equitatiu de finançament i el respecte al Dret Civil valencià”.

“La presència valenciana és molt important en la direcció del partit” no oblida la presència notable de membres en les dues cambres legislatives i assegura que “la veu de la Comunitat Valenciana és respectada i escoltada, així com les seues reivindicacions. Ha deixat clara la diferència entre tindre ministres al govern i tindre representants al partit: El PP té un model d’igualtat clar per a tots els territoris i és una realitat respectada. Tindre ministres valencians no implica una major implicació del govern nacional en el territori. De fet, en altres partits hem vist com Consells de Ministres amb membres valencians no han fet res per la seua terra.

Últimas noticias

Contenido relacionado