jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els joves becats per la Diputació reforcen les seues especialitats en empreses i institucions europees

El diputat provincial de Projectes Europeus i de Gestió del Talent, Bartolomé Nofuentes, ha aprofitat la seua estada a Brussel·les, amb motiu del Consell Polític Anual del consorci Partenalia, per a reunir-se amb alguns joves postgraduats del programa de Gestió i Retenció del Talent de la Diputació de València que es trobaven en la ciutat.

Durant la trobada, en la qual els joves becats han compartit les seues experiències amb el diputat, Nofuentes s’ha interessat pel treball que estan duent a terme, així com per saber com s’estaven adaptant a les seues destinacions. “Es tracta de joves summament preparats que estan aprofitant enormement aquesta experiència, per la qual cosa no solament van a enriquir-se ells, sinó també als seus municipis quan tornen”, va assegurar el diputat després de la xarrada.

El diputat ha aprofitat la reunió per a reiterar “la implicació i el fort compromís que hem assumit en la Diputació de València, i que va a continuar creixent, per a donar-los totes les oportunitats al nostre abast”. En aquest sentit, Nofuentes ha assegurat que “el paper que han de jugar les institucions públiques és imprescindible per a recolzar l’enorme talent que tenim a casa”.

Les beques per a postgraduats a Europa formen part del Pla Estratègic per a la Gestió i Retenció del Talent que l’àrea de Bartolomé Nofuentes en la Diputació de València porta desenvolupant des de fa dos anys.

La Diputació ha aconseguit la implicació de nombroses empreses i institucions de tota Europa, tenint com a destinacions quasi una vintena de ciutats de països com Bèlgica, Itàlia o Alemanya. El programa, en el qual també s’emmarquen les beques per a estudiants universitaris o de formació professional i per a postgraduats, compta amb una inversió anual de més de tres milions d’euros.

Últimas noticias

Contenido relacionado