jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Juan Carlos Caballero serà el nou Coordinador General de Nuevas Generaciones

El president de Nuevas Generaciones de la Comunitat Valenciana (NNGGCV), Juan Carlos Caballero, ha sigut triat coordinador general de Nuevas Generaciones en el XIV congrés nacional que la formació ha celebrat aquests dies a Sevilla. A més de Caballero com a nou número 3 de l’organització, la Comunitat Valenciana tindrà una “àmplia representació” en el nou comitè executiu de NNGG, segons ha informat el PPCV en un comunicat.

D’aquesta manera, formaran part del comitè executiu Lorenzo Lorenzo, Javier Zamora, Jairo Sanz, Vicente Pastor, Juan Gómez, Lucía Clemente, Miguel Ángel Salguero i Víctor Barres, i, a més, Rafa González s’incorpora a la junta directiva nacional.

En la nota de premsa, el PPCV agraeix la “extraordinària labor” desenvolupada per la diputada nacional per València Belén Hoyo com a presidenta del comitè organitzador del congrés, una cita en la qual s’han abordat “totes les qüestions i debats que afecten als joves espanyols”.

Juan Carlos Caballero es diputat és valencià de 27 anys, llicenciat en Dret per la Universitat de València, va ser Secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut IVAJ-GVA Jove entre 2013 i 2015. A més de ser membre de  la Junta Directiva Nacional del Partit Popular.

Últimas noticias

Contenido relacionado