sábado, 13 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació consolida el Circuit de Duatló que vol superar en la seua quarta edició els 1.700 participants

La Diputació de Castelló consolida en la seua quarta edició el Circuit de Duatló de la província de Castelló que preveu superar les 1.700 inscripcions de 2015 i amb açò atraurà centenars d’esportistes als cinc municipis on es desenvolupen aquestes proves. La primera d’elles serà diumenge que ve 17 de gener amb la V Duatló Vila d’Almenara, l’única per equips, que forma part del Campionat Autonòmic de Duatló per equips i que ja ha esgotat les seues inscripcions.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “la creació d’aquest nou circuit responia a l’auge de noves modalitats de proves esportives que atrauen i congreguen cada vegada a més aficionats en la província. La voluntat del president Moliner de convertir-nos en un territori referent en la celebració d’esdeveniments esportius com a font de dinamització econòmica per als nostres pobles exigeix que estiguem a l’última en aquest tipus de tendències i ens avancem a altres territoris a l’hora de posicionar-nos, i amb aquesta iniciativa ja consolidada l’estem aconseguint. En definitiva, amb aquest circuit avancem en l’objectiu de posicionar Castelló com a lloc referent en la pràctica esportiva”.

L’IV Circuit de Duatló de Castelló està compost per les següents competicions: la ja comentades V Duatló ‘Vila d’Almenara’ el 17 de gener, la IV Duatló Ciutat de la Vall d’Uixó el 14 de febrer (forma part del Campionat Autonòmic de Duatló Sprint), l’IV Duatló Sprint de Vila-real el dia 20 de febrer, i altres dos que es desenvoluparan durant el mes de març: la III Duatló d’Almassora el dia 12 de març i la IV Duatló Sprint d’Onda, el 20 de març.

El diputat ha assenyalat el bon comportament que estan tenint aquestes proves quant a repercussió econòmica en els municipis. “Tots els municipis i clubs organitzadors ens han explicat la repercussió positiva que tenen aquest tipus de proves que ajuden a dinamitzar l’oferta esportiva i l’activitat dels pobles durant el dia de la carrera”.

Tota la informació quant al calendari d’inscripcions i altres aspectes a tenir en compte es troba disponible en la pàgina web www.circuitduatlonscastello.com

Últimas noticias

Contenido relacionado