domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació llançarà amb els empresaris una estratègia per promocionar el turisme

Els representants del sector del turisme rural i el dels càmpings han participat avui en les reunions de treball de la Diputació.

La Diputació de Castelló treballa de la mà dels empresaris turístics de la província l’estratègia promocional que ajude a multiplicar els turistes que visiten els municipis de la província durant 2016. Així, més d’una desena d’empresaris representants del sector de turisme rural i de turisme de càmpings han participat en ambdues reunions sectorials convocades per la Diputació en col·laboració amb l’Associació Provincial d’Empresaris de l’Hostaleria i el Turisme de Castelló, ASHOTUR.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha participat en aquestes trobades dels quals ha explicat que “hi ha molt bona sintonia entre les diferents associacions i el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació. La nostra estratègia promocional, concentrada en el Pla de Màrqueting Turístic reflecteix fidelment els objectius i necessitats que ens plasma cada sector i cada municipi, i açò no és fruit d’una reunió puntual com les que hem tingut avui, sinó del permanent contacte que mantenim amb les diferents associacions, amb una contínua escolta activa per part de tots els implicats per a obtenir el millor resultat per al turisme de la província de Castelló”.

El lideratge de la Diputació de Castelló en la promoció turística de la marca provincial es plasma en la capacitat de convocatòria en les altres cinc taules sectorials que ha anat convocant de forma successiva després d’aquesta primera trobada, i que són: càmpings, turisme rural, golf, turisme nàutic i turisme actiu.

Cal recordar que aquests no són les úniques trobades que manté la institució provincial en el seu treball quotidià per fomentar l’arribada de turistes a Castelló, ja que periòdicament manté reunions de treball tant amb ajuntaments com amb l’empresa gestora de l’aeroport, SNC-Lavalin, per a rendibilitzar cada euro dels recursos provincials destinats al turisme a Castelló.

Últimas noticias

Contenido relacionado