domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació paga als seus proveïdors en només 1,8 dies

Moliner: “Pagar com més prompte millor és part del nostre compromís de ser aliats del creixement econòmic, i no un inconvenient”.

La Diputació de Castelló ha tornat a demostrar la seua agilitat a l’hora de pagar als proveïdors en tancar el passat mes d’octubre amb un període mitjà de pagament d’1,87 dies a les més de dues mil factures que de mitjana tramita mensualment. Amb açò, el Govern Provincial liderat per Javier Moliner fa un pas més en el seu camí per agilitar al màxim el seu funcionament d’acord a la seua forma de treballar per una Administració útil per a la societat provincial.

El president, Javier Moliner, ha assenyalat que “pagar com més prompte millor a les empreses proveïdores forma part del nostre compromís per convertir a l’Administració en aliada de la promoció econòmica de la nostra província, dels empresaris i de tots els municipis de la província, perquè amb açò ajudem a generar ocupació i promoció econòmica. Agraïsc a tots els treballadors de la Diputació el seu compromís i responsabilitat per a fer-ho possible, ja que tenint en compte el volum de treball de la institució és, sens dubte, tot un assoliment aconseguir situar el període mitjà de pagament en menys de dos dies”.

Cal recordar que aquest indicador respon a les claus que Moliner ha consolidat en la Diputació en matèria econòmica: màxima solvència, a través d’una elevada disponibilitat en tresoreria que permeta realitzar pagaments a ajuntaments i als empleats de la Diputació amb la màxima rapidesa; morositat zero amb proveïdors, i màxima celeritat en tots els pagaments.

Últimas noticias

Contenido relacionado