domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La festa de Nit de Cap d’Any del Grau inclou un espectacle “local i en clau d’humor”

La festa especial de Nit de cap d’any que celebrarà el Grau aquest pròxim 31 de desembre inclourà un “espectacle en clau local i en clau d’humor” que arrancarà a les 23.30, segons ha explicat el tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó. El Grau cap al 16, que així es titula l’espectacle desenvolupat expressament per Splai Teatre per a l’última nit de l’any, dinamitzarà els minuts previs a les campanades amb una proposta que s’inicia amb un compte arrere, una capçalera similar a la d’un programa de televisió i l’actuació de dos actors que, en clau d’humor, faran referències a temes grauers. Després, es projectarà un vídeo amb felicitacions de col·lectius, entitats i veïns del Grau.

Aquest especial de finalització d’any se celebrarà en l’edifici centenari del rellotge, on després de les campanades es dispararà un xicotet castell de focs artificials i, posteriorment, es convidarà als participants al fet que es traslladen al parc de la Panderola on continuarà la festa amb la participació dels DJ Jaume Blasco (00:15 h), DJ Peta (2:00 h) i el DJ Dimoni (4:00 h), tots ells residents i coneguts del districte marítim.

L’espectacle de la Nit de cap d’any s’ha programat des de la Tinença d’Alcaldia del Grau amb la intenció “de promocionar els nostres restaurants, els nostres locals d’oci, els nostres comerços i la nostra idiosincràsia”, ha detallat el regidor Rafa Simó. “Volem que el Grau es convertisca en una alternativa gastronòmica i d’oci per a acomiadar 2015 i donar la benvinguda al nou any i que ho continue sent la resta de l’any”, ha afegit.

Aquesta programació especial pretén reimpulsar una celebració que havia anat perdut manxa en els últims anys i s’ha dissenyat, a més, “apostant per la col·laboració entre restaurants i altres locals d’oci perquè es convertisca en una oportunitat i no en una competència”.

Últimas noticias

Contenido relacionado