jueves, 25 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Fira de Nadal d’Almassora, plató televisiu de Masterchef

La Fira de Nadal d’Almassora arriba hui al seu equador amb la vista posada en el concurs de rebosteria organitzat pel cuiner local i exconcursant de Top Chef, Vicente Cubertorer. El seu negoci, Ca Vicent, és l’impulsor del certamen en el qual s’han inscrit 21 veïns i que a les 18 hores reunirà les millors postres per a la seua valoració per un jurat del que també formen part Maribel i Clara, que en el seu moment van participar en el programa MasterChef.

Les creacions dels concursants són de lliure elecció, per la qual cosa pastissos, pastissos, dolços nadalencs i ‘coques’ tenen cabuda en el certamen, que valorarà l’elaboració, la presentació i el sabor. El jurat també tindrà en compte el vincle de les postres amb el Nadal abans de fallar els dos premis de 300 i 150 euros, tal com va recordar durant la presentació la presidenta de l’associació de professionals i comerciants Aproca, Nerea López.

A més d’aquesta activitat, la Fira de Nadal ofereix animació infantil, música en directe i l’atenció personalitzada de 20 negocis locals. De fet, “aquesta és la clau del certamen, la participació dels nostres comerços en un esdeveniment creat per a impulsar les vendes de la campanya nadalenca”, segons el regidor de Comerç, Santiago Agustí. “A la vista de la varietat i qualitat de productes i serveis que ofereixen, no hi ha raons per a desplaçar-se a les grans superfícies per a fer les compres”, ha considerat.

La mostra ha obert les seues portes aquest matí a les 10.30 hores i estarà operativa fins a les 21 hores amb un descans entre les 14 i les 17 hores. Els xiquets seran els protagonistes del primer tram del dia amb el taller de broquetes de llaminadures nadalenques i el castell inflable instal·lat al costat de la carpa per a entretenir als més xicotets mentre els seus pares visiten la Fira de Nadal.

A les 17 hores està prevista l’actuació en directe de “Veumaniacs”, seguida de la fallada del jurat del concurs de rebosteria. Cal recordar que els participants han de portar les postres preparades de casa. La presidenta d’Aproca ha animat als veïns a acostar-se fins a la carpa per a conèixer en persona als exconcursants dels programes de gastronomia i, al mateix temps, recórrer els 20 expositors distribuïts sota l’envelat de la plaça d’Espanya. En els exteriors continuarà obert durant la vesprada el castell inflable per a xiquets.

La fira mantindrà demà el mateix horari que avui i també l’atracció infantil en la plaça. A més, entre les 11.00 i les 13.00 hores estarà operatiu el taller de demostració de fabricació de cristall de murano artesanal i l’elaboració de complements amb comptes a càrrec de Papilio Creacions. A última hora de la vesprada tindrà lloc el sorteig de regals entre els clients de la mostra.

Últimas noticias

Contenido relacionado