sábado, 20 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Fira Outlet d’Almassora s’adhereix a la campanya de rebaixes

La Fira Outlet d’Almassora ha obert les seues portes aquest matí en la plaça Pere Cornell per a donar la benvinguda a la campanya de rebaixes. Finalment, 11 establiments de la localitat s’han sumat a aquesta iniciativa que pretén reduir l’estoc de productes emmagatzemats pels comerços durant la temporada.

La mostra ha iniciat l’activitat a les 10.00 hores, mentre que la inauguració a càrrec de les autoritats ha tingut lloc una hora més tard. Els integrants de l’associació de comerciants i professionals Aproca han rebut als primers visitants amb xocolate amb xurros per a fer front al fred. Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Almassora va apostar pel muntatge de carpes per a cadascun dels negocis, de manera que salvaren les inclemències meteorològiques durant tota la joranda.

La Fira Outlet estarà oberta de forma ininterrompuda fins a les 20.00 hores. En aquesta ocasió, els participants són 11 establiments locals: L’Oroneta, Coquetos, Nens, Ela Calçats, Papilio Creacions, Papereria La Vila, Llenceria Dóna, Modas Ángela, Deportes Óscar, Llenceria Secrets i Xiquets.

A més, l’empresa Duendelandia ha programat activitats infantils al llarg de la jornada per a entretenir als més menuts. Entre els al·licients per als xiquets destaca un castell inflable d’entrada gratuïta. Per la seua banda, la Regidoria de Comerç, a càrrec de Santiago Agustí, ha editat 3.000 bosses de paper que distribuirà avui entre els negocis perquè arriben als clients que facen les seues compres en la Fira Outlet.

No és l’únic reclam que Aproca i l’Ajuntament d’Almassora han pensat per a atraure als veïns fins a la cita comercial. En aquest sentit, el pàrquing de la plaça d’Espanya ha establit un preu especial per al dia d’avui, de manera que l’estacionament de vehicles costarà un euro durant tota la jornada.

Santiago Agustí ha assenyalat que “ja no hi ha excusa per a visitar la fira, recórrer els expositors i conèixer una oferta molt variada i a preus competitius, doncs els negocis han apostat per grans descomptes per a iniciar la campanya de rebaixes i, en breu, emmagatzemar ja els productes de nova temporada”. “Esperem que les activitats complementàries siguen decisives també per a atraure als veïns fins a la fira, doncs estem segurs que la visita els serà profitosa”, ha destacat la presidenta d’Aproca, Nerea López.

Últimas noticias

Contenido relacionado