sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Fundació Bancaixa Augmenta el seu pressupost un 6%

La Fundació Bancaixa Sogorb explicarà en 2016 amb un pressupost de 59.000 euros. Així ho va confirmar el president de la mateixa, Vicente Hervás, qui va explicar que es tracta de «4.000 euros més que l’any passat, fruit de l’acord de la fundació en el qual el 5% del que dedique a activitat li correspon a la delegació de Sogorb».

Hervás es va mostrar satisfet amb aquesta xifra i va anunciar que «estem contents, ja que per tots és sabut que les fundacions passen moments complicats, però amb el pressupost de 2016 es posa de manifest que hi ha un punt d’inflexió. És cert que és una quantitat modesta però, lluny de desaparèixer, estem en la senda de la consolidació d’una nova Fundació, adaptada a la situació real».

Els pressupostos aniran destinats íntegrament a obra social i a activitats culturals, «pràcticament al 50% per a cadascuna de les parts o potser una mica més per a la part social, ja que el personal i les despeses d’un altre tipus són coberts aparte», va comentar Hervás.

El president va explicar que en l’àrea social, el compromís és «mantenir l’activitat de la convocatòria de beques per a ajudes a la recerca i perquè els estudiants de la comarca viatgen a l’estranger a formar-se, així com continuar amb el suport a diferents col·lectius que ajuden als més necessitats».

D’altra banda, en l’àrea d’activitat cultural, es continuarà amb el treball d’exposicions, on hi ha programades per al pròxim 2016 un total de 5, bé d’autors de la comarca o de fons de la fundació, també amb el suport a diferents col·lectius culturals. Hervás va apuntar que cal tenir en compte que la fundació té un pla estratègic de 2015 a 2018, «i en les seues pautes en les quals ens hem de basar». Va afegir que s’ha de treballar per posar en valor el patrimoni de la fundació i apostar per línies d’ajudeu dirigides a la cultura social.

Últimas noticias

Contenido relacionado