martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La jutgessa suspén la declaració de demà de Camps i Costa per les obres de la Fórmula 1

La jutgessa ha argumentat la suspensió de les declaracions per la coincidència amb altres assenyalaments

La jutgessa del jutjat d’instrucció número 17 de València, que investiga les adjudicacions per a les obres del circuit urbà de Fórmula 1 en una peça declarada secreta, ha suspés les declaracions previstes per a demà de l’expresident de la Generalitat Francisco Camps i l’exsecretari general del PPCV Ricardo Costa.

Segons han informat fonts properes al cas, la jutgessa ha argumentat la suspensió de les declaracions per la coincidència amb altres assenyalaments, i ha citat, com a noves dates, a Ricardo Costa el 13 de juny al matí, i a Francisco Camps el 14 de juny a la vesprada.

A més d’estes citacions, la instructora ha cridat a declarar com investigats (abans imputats) a l’exvicepresident del Govern valencià Vicente Rambla i a l’exsotssecretari general del PPCV i exsecretari autonòmic de Cultura David Serra, també el dia 14 a la tarda.

El procediment judicial que porta el jutjat d’Instrucció 17, en el qual està personat l’Advocacia de la Generalitat, està obert per les adjudicacions realitzades en 2007 i 2008 pel Gestor de Transports i Ports (GTP), empresa pública de la Generalitat, i és la quarta peça relacionada amb la Fórmula 1 a València després de les tres que porta el Jutjat d’Instrucció número 2.

Estes adjudicacions es refereixen als contractes relatius a les obres de “connexió de l’Albereda-Avinguda França-Port i condicionament de la Marina Real” dins de les obres per a la realització del Gran Premi de Fórmula 1 a València.

La Conselleria va remetre en 2017 a la Guàrdia Civil tota la documentació sol·licitada per la Fiscalia en relació amb estos assumptes.

S’acreditaven, a més, els possibles justificants de les despeses abonades per la Generalitat a l’exconseller Mario Flores i a l’exsecretari autonòmic Victoriano Sánchez Barcáiztegui amb motiu del viatge realitzat en 2008 a Dubai i Bahrain amb visita al circuit de Fórmula 1. EFE

Últimas noticias

Contenido relacionado