martes, 23 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La lliga autonómica de patinatge de velocitat clausura temporada a Almassora

Quasi 300 corredors entre populars i federats omplen les pistes municipals de patinatge d’Almassora en la setena i última jornada de la Lliga Autonòmica de Patinatge de Velocitat. L’organització de la prova ha estat a càrrec del Santa Quitèria Club Patí en col·laboració amb l’Ajuntament d’Almassora, el quals ha estimat una afluència de públic superior a 450 persones. Per a amenitzar la jornada, el club ha organitzat una sorteig de productes relacionats amb el patinatge. Després de la prova hi haurà animació infantil i els assistents podran gaudir d’un dinar en les instal·lacions.

Els set clubs participants procedeixen de diferents punts de la Comunitat Valenciana com ara Paiporta, València, Castelló i Almassora, les formacions locals de la qual Santa Quitèria Club Patí i Almassora Club Patí han destacat pels seus triomfs aquesta temporada. Del primer equip cal fer menció a  la trajectòria durant la temporada de Sheila Aguilella, així com a la de Martina Caparrós. Per la seua banda, els membres de l’Almassora Club Patí que han destacat en aquesta lliga autonòmica són Naiara Vargas, Raúl Estrada, Candela Vázquez i César Manrique.

Aquesta és la segona jornada que de la Lliga Autonòmica de Patinatge de Velocitat que acull Almassora gràcies a la renovació realitzada sobre les seues pistes de patinatge. Segons han confirmat els representants del Santa Quitèria Club Patí “comptem amb una de les millors pistes de patinatge de velocitat de la Comunitat”.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado