viernes, 19 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Mesa de Turisme i Oci es constitueix a Vila-real per a impulsar el sector turístic local

Format per representants de tots els subsectors del turisme local, com hotels, oci nocturn, agències o restaurants, així com àrees relacionades, la Mesa de Turisme i Oci suposa la culminació d’un procés iniciat el passat mandat municipal i naix amb l’objectiu d’aglutinar els professionals del sector per a “contribuir a crear una infraestructura turística competitiva” i impulsar el turisme local.

“En la passada legislatura, un dels objectius que ens vam marcar va ser la creació d’aquesta mesa consultiva com a fórmula per a estructurar i potenciar un sector que encara es troba a Vila-real en una fase preliminar, però en el qual hem posat molta il·lusió i moltes ganes de treballar per a seguir construint, de la mà, com no podia ser d’una altra manera, dels professionals de tots els àmbits vinculats al turisme i a l’oci en la ciutat”, valora Obiol. Per a això, la Mesa, presidida per l’alcalde, compta amb representants dels subsectors d’hotels, bars, restaurants, locals d’oci nocturn i agències de viatge, les dues associacions gastronòmiques de Vila-real, la Junta de Festes i la Unió de Comerciants de Vila-real. A més, formaran part del consell el regidor de Turisme i un representant de cada grup polític amb representació en el consistori i altres dos membres de designació d’alcalde a proposta de la Taula. L’organisme va ser creat per acord plenari el 30 de març de 2015 i els seus estatuts van ser publicats el passat 20 de juny.

“Amb aquesta Mesa, donem un nou pas endavant en la construcció i consolidació del projecte turístic de Vila-real com motor econòmic i de creixement; un projecte en el qual venim treballant desde fa quatre anys, teixint un producte propi i diferenciat que aprofite els atractius de la ciutat i tota la potència que tenim en àmbits com l’esport i la salut, la celebració de congressos o els festivals”, conclou Benlloch.

Últimas noticias

Contenido relacionado