02:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La nova RTVV lloga l’edifici a l’antiga

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha llogat una part de les instal·lacions de l’antiga RTVV durant un any. També llogarà l’arxiu documental i el material necessari per a començar les emissions en proves. Segons els termes de l’acord que ha fet públic el consell rector, no s’hi inclou pas tot l’edifici de Burjassot, sinó una part. Per exemple, no hi entra la segona planta, on abans hi havia la redacció d’esports i on ara hi ha l’àrea de documentació. En concret, la Corporació podrà utilitzar les plantes subterrània, baixa, excepte els despatxos 007 i 007B; primera, excepte els despatxos 145, 154, 156, 157, 158, 159, 160, 162, 163 i 164, i quatre despatxos sense numerar. També s’han llogat la planta sisena, setena i vuitena, i el despatx 224 de la segona planta.

La nova corporació ha negociat aquesta contractació amb els liquidadors de l’antiga empresa, que continua essent la titular de tots els béns. La Corporació haurà de pagar un cànon a RTVV-SAU. Serà una comissió mixta que estipularà l’import d’aquest cànon, que consistirà en una part proporcional de les despeses generals de manteniment de les instal·lacions.

Decisió polèmica
Aquesta decisió de la CVMC ha cridat l’atenció dels sindicats representats en el comitè d’empresa. La Intersindical ha fet un piulet en què adverteix que aquest contracte de lloguer entre RTVV-SAU i la CVMC pot incomplir la llei 12/2015 de 29 de desembre per a la recuperació del Servei Públic de Radiodifusió i Televisió.

Preparació de l’emissió de proves
Per a l’emissió de proves, el consell rector de la CVMC ha triat una de les opcions de graella que els havia facilitat l’empresa On Air, contractada la setmana passada, i ha deixat sobre la taula la decisió sobre la proposta de FORTA de pactar amb la distribuïdora de cinema Warner Bross la compra de drets d’emissió de films.

Últimas noticias

Contenido relacionado