sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Nucia tanca la temporada de ral·lis

El passat cap de setmana es va disputar la darrera prova puntuable per al Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt, la 23a edició del Ral·li La Nucia-Mediterrània “Trofeu Costa Blanca”.

Davant un nombrós públic que va acudir a les tres jornades en què es disputava la prova de La Nucia, els 72 inscrits van oferir un dels espectacles automobilístics més importants que es disputen a territori de la Comunitat Valenciana.

Iván Ares, amb el Hyundai i20 R5, va ser el vencedor de la prova, demostrant un nivell molt superior a la resta dels seus rivals, amb la cinquena victòria consecutiva al nacional de ral·lis d’asfalt. Així doncs, el pilot gallec va celebrar la consecució del seu primer campionat d’Espanya d’aquesta disciplina amb una merescuda victòria a terres alacantines.

El pilot de Benidorm, Miquel Fuster, campió les temporades 2003 i 2007, i el seu copilot Ignacio Aviñó, també valencià, amb un Renault Clio N5 de nova generació, acabaren en segona posició de la general, a uns segons del líder, i molt prop de guanyar la seua prova de casa.

El Ral·li de La Nucia-Mediterrània “Trofeu Costa Blanca” ha estat tot un èxit d’organització i afluència de públic, així com de nombre de participants per tractar-se d’una prova puntuable per al campionat nacional, demostrant la gran afició a l’automobilisme que tenim a la nostra terra.

Últimas noticias

Contenido relacionado