sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Pobla de Vallbona suspén les festes fins a octubre

Se cancel·la el XIII Festival Ceba-rock i el I Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Pobla de Vallbona.

La Pobla de Vallbona de Vallbona suspendrà tots els grans actes de les festes fins el mes d’octubre. Davant la situació creada per la pandèmia de COVID19 i les mesures de protecció que impedixen organitzar actes multitudinaris, el consistori ha optat per anul·lar els principals actes programats en els pròxims mesos a la localitat.

El primer acte afectat és el XIII Festival Ceba-rock previst per al pròxim 20 de juny i que en esta edició comptava amb la presència de Xavi Sarrià, la Fumiga, Tenda i el grup local Aspart. El festival que dóna la benvinguda a l’estiu es cancel·la donat la impossibilitat d’ajuntar els centenars de persones que cada any concentra este esdeveniment.

De la mateixa manera l’Ajuntament de la Pobla ha anul·lat els principals actes previstos per a les festes d’estiu entre els que destacava l’orquestra Montecarlo que cada any ompli el parc municipal.

També s’ajorna per a 2021 la celebració del I Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Pobla de Vallbona que el consistori estava organitzant de manera conjunta amb la Corporació Musical.

En consens amb les parròquies de la Pobla i els representants de les tres casetes de les Clavaries de la Mare de Déu del Rosari i davant la impossibilitat de celebrar amb normalitat uns actes de la importància de les festes patronals, es cancel·len les celebracions d’enguany. La Clavaria de la III Caseta, encarregada de celebrar enguany les festes, traslladarà la celebració del seu 50é aniversari al pròxim any.

Per últim, s’anul·len els preparatius de la Fira Medieval, les recreacions històriques i la Desfilada Cívica de les Festes del 9 d’Octubre.

Tot i això, des de l’Ajuntament no es descarta organitzar actes extraordinaris alternatius per a celebrar les dates més assenyalades al calendari festiu de la localitat d’acord amb les mesures de seguretat establertes en cada moment per les autoritats sanitàries.

Últimas noticias

Contenido relacionado