domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Local d’Almassora es formarà per a utilitzar els primers desfibril·ladors que incorporarà als seus equips

Els agents de la Policia Local d’Almassora participaran a partir d’aquest mes en cursos específics per a aprendre a utilitzar els desfibril·ladors que incorporaran els equips per primera vegada. Així ho resol l’ordre de la Prefectura de Policia Local “per una millora del servei, en particular en l’àrea de policia assistencial”. La formació sanitària estarà orientada a la realització de maniobres de reanimació cardiopulmonar i utilització dels desfibril·ladors.

Fins a 37 agents es dividiran en grups de set o vuit persones per a participar entre finals de desembre i principis de gener en les classes específiques amb l’objectiu d’aprendre a utilitzar els equips en cas de necessitat, tal com ha comunicat l’intendent principal de la Policia Local d’Almassora, Roberto Verdoy. Els cursos, que s’impartiran en horari de 17.00 a 19.00 hores, comptaran amb un apartat teòric i un altre pràctic.

L’Ajuntament d’Almassora ja ha reservat 3.000 euros per a la compra de dos equips desfibril·ladors semiautomàtics externs per a ús en cas d’emergència. Segons ha indicat el regidor de Seguretat Pública, Santiago Agustí, un dels dispositius estarà permanentment en el consistori i un altre formarà part d’un vehicle patrulla de la Policia Local per a oferir una atenció el més ràpida possible en qualsevol punt del terme municipal.

La intenció del consistori és que els agents coneguen la manera d’utilització d’aquests dispositius abans d’incorporar-los als seus equips, atès que en l’actualitat l’Ajuntament d’Almassora no disposa de cap. Policia Local i equip de govern han consensuat l’adquisició dels desfibril·ladors, “una inversió xicoteta en comparació del gran servei que pot oferir en cas d’emergència”, ha reiterat Agustí.

Últimas noticias

Contenido relacionado