domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La política social destaca en els pressupostos de Borriana

Dels 27 milions d’euros, que formen la suma de totes les partides, uns 3,4 milions es destinaran al pagament de deute, més de 5,5 milions a polítiques socials i quasi 600.000 euros a inversions.

La regidora d’Hisenda de la localitat, Cristina Rius, ha remarcat “el caràcter participatiu que, per primera vegada, s’ha posat en pràctica a Borriana, la responsabilitat en el pagament del deute financer heretat i la paga extra de 2012 que l’anterior corporació no va pagar, la pràctica congelació dels tributs municipals i el realisme de les xifres, ja que s’ajusten al que es pot gastar”.

Entre les polítiques socials, destaquen l’increment de l’oferta esportiva, les ajudes de subsistència, l’habilitació d’habitatges socials i d’ajudes a ONG, un Pla d’ocupació local i la gratuïtat dels llibres de text.

S’invertiran diners en construir els nínxols del cementeri, un important pla de renovació de carrers i camins rurals, un pla d’accessibilitat, un parc caní, la modernització del mercat, la creació d’una nova zona esportiva a l’aire lliure i la millora de parcs públics.

D’altra banda, els tributs municipals es congelen íntegrament, excepte la taxa de fem, que s’ajusta al cost anual per acord dels grups polítics.

Últimas noticias

Contenido relacionado