martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Tapa del Musclo, que se celebrarà a juny a Alcossebre, comptarà a 13 bars i restaurants

Una iniciativa de l'Associació Amigos del Buen Yantar, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre i l'Associació d'Empresaris d'Alcalà-Alcossebre

Hui s’han presentat les 3es Jornades de la Tapa del Musclo que, durant tots els caps de setmana del mes de juliol, se celebraran en 13 locals d’Alcossebre. És una iniciativa de l’Associació Amigos del Bon Yantar que suma la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre i l’Associació d’Empresaris local. Per un preu de 2,50 euros es pot gaudir de consumició d’una tapa i una beguda. Per assegurar l’èxit de la ruta, totes les persones que validen quatre segells de consumició en quatre establiments diferents participaran en el sorteig de 15 val de 10 euros per consumir en els locals participants.

Les tapes, que compten amb el musclo com a base, estan marcades per la creativitat i propostes molt innovadores amb ingredients i preparacions molt originals.

Per part dels organitzadors, s’ha animat a veïns d’Alcalà-Alcossebre i de tota la província “a aprofitar aquesta ruta per a conéixer l’amplíssima oferta gastronòmica d’Alcossebre”.

Des de l’Ajuntament s’ha agraït a Amigos del Buen Yantar, l’Associació d’Empresaris i el sector de l’hostaleria local que “organitzen i participen en ocasions com aquesta, per fer que la nostra gastronomia es convertisca en un atractiu turístic més, sumats els que ja compta el nostre municipi”, ha destacat l’alcalde Francisco Juan.

Últimas noticias

Contenido relacionado