domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Agrupació Musical Los Silos celebra la seua Setmana Cultural en els primers dies de febrer a Burjassot

La setmana començarà el dilluns 6 de febrer a les 17:30 hores en el local de l’entitat, en el Passeig de Concepción Arenal, amb la Mostra d’Instruments Antics. A la mateixa hora serà la projecció de Pocahontas i, a les 19 hores, l’audició de violoncel, violí, contrabaix, guitarra, trompa i percussió ètnica.

El dimarts el protagonisme serà per al teatre musical amb “En un plis…”, de Adisac Produccions, a les 17:30 hores també en la seu de l’entitat. Aqueix dia, a les 19 hores, l’audició serà dels músics de flauta i percussió. El dimecres 8 de febrer la vesprada començarà amb una activitat divulgativa, a les 17:30 hores, que tindrà el jazz com a protagonista. A la mateixa hora es projectarà El geperut de Notre Dóna’m i, a les 19 hores, seran les audicions de clarinet, oboè i piano.

El taller sobre la por escènica començarà les activitats del dijous 9 de febrer a les 17:30 hores moment en el qual es projectarà Toy Story para, posteriorment sobre les 19 hores, donar pas a l’audició de fagot, trompeta, saxofon i guitarra. Per a finalitzar la setmana, el divendres 10 de febrer el protagonisme serà, a partir de les 17:30 hores, per als Compositors valencians: Vicente Marín i Soler, historia d’un oblit/Clau de sarsuela, Ruperto Chapí. Per a finalitzar la vesprada tindran lloc les audicions de saxofon, trombó, bombardino, tuba i dolçaina.

Com a colofó a la seua Setmana Cultural, l’Agrupació Musical Les Sitges ha programat, el dissabte 11 de febrer a les 18 hores, un concert del Grup de Flautes, la Prebanda, la Banda Sènior i l’Orquestra en la Casa de Cultura. Un magnífic fermall a la seua gran setmana cultural; un concert al que conviden a tot Burjassot perquè gaudisquen de la música de banda sense necessitat d’eixir del municipi.

Últimas noticias

Contenido relacionado