14:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament cedeix un terreny en els camps del Chencho per a la pràctica del trial amb bici

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha anunciat que l’Escola Municipal de Trial amb bici ja disposa d’unes instal·lacions pròpies i idònies per a la pràctica d’aquesta modalitat esportiva. Porcar ha recordat que “el trial amb bici ha sigut una modalitat que a Castelló ha tingut sempre un arrelament important i ha sigut un esport del qual han eixit esportistes de molt nivell”.

“Des que arribem a l’Ajuntament, l’Escola ens va traslladar el seu interés pel fet que poguera haver-hi a Castelló una zona dedicada a la pràctica del trial amb bici, cosa que fins al moment no hi havia hagut mai. Els membres de l’Escola entrenaven allà on podien, de fet en els últims temps ho feien en el Parc de la Panderola del Grau en unes condicions que no eren les més idònies”, ha manifestat el regidor.

Porcar ha continuat explicant que “atenent a les seues peticions i veient les possibilitats que teníem en les nostres instal·lacions, vam localitzar en els camps del Chencho una zona triangular suficientment àmplia on podíem situar els diferents obstacles que s’utilitzen per a la pràctica d’aquest esport. Ens vam posar a la feina i vam netejar i aplanar el terreny. Després ens vam posar en contacte amb diverses entitats i organismes perquè ens cediren materials que pogueren usar-se com a obstacles en la pràctica de les habilitats pròpies del trial”.

Finalment, “amb l’ajuda dels propis membres de l’Escola, vam situar els obstacles i la veritat és que ha quedat un camp d’entrenament fantàstic amb el qual la gent està molt contenta. Està tenint molta acceptació per part de l’Escola, a la qual, gràcies a aquest nou camp, també s’ha anat apuntant més gent per a practicar aquesta interessant modalitat esportiva”.

Últimas noticias

Contenido relacionado