viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’ajuntament d’Albaida celebra el dia de l’arbre

L’ajuntament d’Albaida ha organitzat per a este diumenge 5 de febrer la celebració del dia de l’arbre de la Comunitat Valenciana. L’activitat promoguda per la Regidoria de Medi Ambient amb Pedro Gil al capdavant pretén recordar la importància de protegir les superfícies arbrades ja que els arbres ens donen l’aire que necessitem per respirar.

Tots aquells que vulguen participar en l’activitat totalment gratuïta i en la que no es necessària la inscripció prèvia hauran d’assistir a les 9:30h al parc de d’institut d’educació secundària (IES) Josep Segrelles per anar tots junts al que era l’antic barranc del Verger (carrer Artesans de la Cera). Els assistents sols hauran de portar l’entrepà per esmorzar i correrà a càrrec de l’ajuntament el refrigeri.

Enguany, sent conscient la Regidoria de Medi Ambient de la importància d’assegurar la conservació i la recuperació del ecosistema específic de la nostra zona plantaran 25 freixes i 25 servers en la zona esmentada prèviament i al carrer de la Bassa de la Font de la Vila. Estos arbres han sigut cedits per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural. A més, al que era l’antic barranc del Verger s’habilitarà una zona de jocs on xiquets i xiquetes podran gaudir d’entretingudes vesprades amb les seves bicicletes. D’esta manera, la Regidoria de Medi Ambient i l’ajuntament d’Albaida pretenen fomentar la creació d’espais naturals on poder gaudir de la natura i del nostre entorn.

“La commemoració del dia de l’arbre no té cap sentit sinó es treballa també durant la resta de l’any i a això estem dedicant els nostres esforços. Tenim la responsabilitat d’assegurar el manteniment del nostre ecosistema i de crear nous espais naturals, així com conscienciar a tots els nostres ciutadans de la importància de cuidar la natura”, explica Pedro Gil. Amb activitats com la que tindrà lloc este diumenge 5 de febrer l’ajuntament d’Albaida tracta de conscienciar als albaidins i albaidines i oferir-los, a més a més, un dia divertit envoltats de natura.

Últimas noticias

Contenido relacionado