domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament d’Almassora acull la signatura del compromís solidari de BP amb Creu Roja 

L’Ajuntament d’Almassora ha sigut el punt de trobada entre els representants de BP Oil i els de Creu Roja Almassora per a la signatura d’un protocol de col·laboració que el seu objectiu és l’aportació d’ajudes econòmiques per part de l’empresa a l’entitat local. Tal com va avançar l’ONG, aquests fons aniran destinats a l’adquisició de béns de primera necessitat per a la infància com a bolquers, aliments infantils o productes d’higiene, articles que registren una gran demanda entre els veïns més necessitats.

L’Ajuntament ha actuat com a intermediari entre les parts i ha possibilitat que Creu Roja reba aquestes ajudes, que es derivaran de les vendes de combustible realitzades a veïns d’Almassora. Amb l’objectiu de comptabilitzar la quantitat de litres servits, l’empresa distribuirà una targetes que els veïns hauran de presentar en realitzar el repostatge. A més de contribuir al benefici social acordat avui, els usuaris obtindran un descompte en el preu del combustible de 3 cèntims per litre, que serà compatible amb altres descomptes aplicats per la companyia a través del seu sistema de targetes.

L’engegada d’aquest sistema està prevista per a finals de gener. Prèviament, els interessats hauran de sol·licitar aquestes targetes a través de l’aplicació web de la qual disposa BP i arreplegar-les personalment en els punts que l’empresa i el consistori habilitaran per a açò.

L’alcaldessa, Susanna Nicolau, ha agraït que l’empresa siga “perfectament conscient de les necessitats socials d’una localitat del seu entorn, com és Almassora”. La primera edil ha avançat que, en el futur, “ens agradaria ampliar el nombre d’entitats locals que es beneficien d’aquestes aportacions”.

El representant de BP Oil, Joan Seguí ha assegurat que “esperem que la vessant comercial i la social d’aquest acord sumen i poder celebrar el seu èxit i renovar-lo d’ací un any” .Per la seua banda, la presidenta de Creu Roja Almassora, Mª del Carmen Arroyo, ha volgut “agrair la col·laboració de l’ajuntament i de BP que ens facilitarà el treball i ens permetrà arribar més i millor a la famílies que pitjor ho estan passant en aquest moment”.

L’acord entre ambdues entitats tindrà una durada d’un any, encara que ambdues parts han avançat la seua voluntat de prorrogar-lo. Segons el reflectit en el protocol, l’empresa lliurarà fons trimestralment a l’ONG, uns terminis que s’han establit a fi que l’ajuda arribe al més prompte possible als beneficiaris.

Últimas noticias

Contenido relacionado