10:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’ajuntament d’Almenara incentivarà les donacions de sang en la localitat

L’Ajuntament d’Almenara vol fomentar la donació de sang en la localitat pel que ja ha començat a realitzar una crida a totes les persones interessades perquè acudisquen a la donació programada dins d’un mes, el 13 de novembre, en el Centre de Salut de la localitat, entre les cinc i les vuit de la vesprada.

En aquest cas, l’Ajuntament d’Almenara, tal com explica el regidor Lorenzo Vicent, va a col·laborar amb aquesta donació premiant als veïns o veïnes que acudisquen a la mateixa. En aquest sentit el consistori aplicarà un descompte del 25% en el preu de les activitats i cursos esportius que organitza directament el consistori o bé en tota la gamma de cursos de caràcter educatiu o cultural que es realitzen en el Centre FPA Paulo Freire. Aquest descompte seria valedor per al primer trimestre de 2018.

En aquest sentit, tota aquella persona que realitze la seua donació el pròxim 13 de novembre, podrà accedir al citat descompte del 25% en aquestes activitats per un trimestre en cas que estiga ja inscrita o decidisca apuntar-se. Des del consistori s’assenyala que la col·laboració amb el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana continuarà en 2018 realitzant altres iniciatives que fomenten les donacions.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado