viernes, 19 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’ajuntament de Borriana dóna suport als comerciants locals

La regidoria de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Borriana dóna suport als comerciants de la localitat en les diverses activitats encaminades a promocionar els establiments locals. En aquest cas, l’Ajuntament ha manifestat el seu suport a la segona edició del Raval està de Moda que tindrà lloc el dissabte, 28 de novembre,en aquesta zona cèntrica de Borriana.

La regidora de Comerç, Inma Carda, ha presentat aquest esdeveniment juntament amb els comerciants del Raval i ha posat de relleu “l’aposta de l’Ajuntament per recolzar totes aquelles iniciatives que contribuïsquen a la promoció del comerç local”. L’edil ha convidat “tant els ciutadans i ciutadanes de Borriana com la gent de les poblacions veïnes perquè acudisquen el dissabte, 28 de novembre, a gaudir de totes les activitats que s’han preparat amb motiu d’aquesta desfilada de moda”.

La portaveu dels comerciants, Mar Arambul, ha explicat que es tracta de la segona edició del Raval està de Moda, un event en què enguany s’han afegit més comerços d’aquesta zona de Borriana i que comptarà amb diversos tallers, activitats i algunes sorpreses, abans del plat fort que serà la Desfilada de Moda, a partir de les 12 del migdia. A més, enguany es compta amb la novetat que els bars i restaurants de la zona eixe dissabte podran traure les terrasses al carrer per a oferir més dinamisme a aquest esdeveniment.

Abans, a partir de les 10 del matí, el públic assistent podrà gaudir de diferents tallers. Així es realitzarà una taller de decoració, on la gent tindrà la possibilitat d’aprendre a decorar millor sa casa, més ara que s’acosta el Nadal. Hi haurà un altre taller d’assessorament d’imatge personal i un altre de maquillatge, en què s’oferirà als assistents tot tipus d’orientació per a saber maquillar-se i vestir-se de manera adequada.

En aquest sentit, la regidora de Comerç ha animat “la ciutadania a apuntar-se a totes aquestes activitats que contribueixen de manera important a la promoció del nostre comerç, un comerç local que es caracteritza per ser més pròxim al ciutadà i per la qualitat que ofereix en els seus productes”.

Últimas noticias

Contenido relacionado