sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament de l’Alcora emprén importants millores a la piscina coberta

L’Ajuntament de l’Alcora realitzarà importants actuacions de millora a la piscina coberta del municipi amb la finalitat d’esmenar les deficiències i optimitzar la qualitat del servei oferit.

La primera actuació que es va a dur a terme consistix en la instal·lació d’una nova deshumectadora, la funció de la qual és el tractament i condicionament de l’aire a l’interior del recinte en les condicions de temperatura i humitat adequades per a este tipus de recintes.

“Este equip substituirà als existents en l’actualitat, ja que les contínues avaries que es produïxen en els circuits frigorífics d’ambdós no permet controlar la temperatura i humitat del recinte en les condicions correctes, generant a més, a causa de l’alt grau d’humitat, condensacions en les dependències de l’edifici que provoquen el deteriorament dels materials que ho componen.”

El nou equip que es va a instal·lar millorarà l’eficiència energètica de l’edifici, pel fet que el seu consum és un 30% menor a l’instal·lat en l’actualitat. A més, incorpora un circuit intern per a aprofitar el calor generat al cicle frigorífic empleat per al funcionament de la màquina en el calfament del got de la piscina.

Esta actuació suposarà una inversió de 70.000 euros i està previst que la seua licitació s’inicie al llarg del present mes de gener.

A més, els serveis tècnics municipals estan redactant el projecte d’adequació en la piscina coberta per tal de millorar tots aquells espais i instal·lacions que, amb motiu dels anys i les condensacions, es troben deteriorats. S’estima que a finals de febrer es podrà disposar de l’avantprojecte tècnic.

Des de l’equip de govern expliquen que “es tracta d’un projecte que era necessari abordar, ja que les instal·lacions presenten importants desperfectes” i recorden que “en la passada legislatura a penes es va invertir en este servei”.

Últimas noticias

Contenido relacionado