lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Ajuntament d’Ontinyent augmenta l’aposta pels vehicles elèctrics amb un nou cotxe per a Serveis Municipals

Menys consum, menys contaminació i més estalvi econòmic. L’Ajuntament d’Ontinyent augmenta l’aposta pels vehicles elèctrics amb un nou cotxe per al departament de serveis municipals, aportat per l’empresa FCC, com a millora dins del plec de condicions per a la contractació del servei de neteja d’edificis que va entrar en funcionament l’any passat.

Amb aquest ja són 11 els vehicles elèctrics i híbrids amb què compta l’Ajuntament: els 5 vehicles 100% elèctrics per al manteniment de Parcs i Jardins aportats per la nova contracta adjudicada a l’empresa Actúa Servicios y Medio Ambiente; altre vehicle aportat per l’empresa Urbaser al marc de la nova contracta de Neteja Viària; el que s’ha presentat hui aportat per l’adjudicatària del servei de neteja d’edificis; els 3 vehicles híbrids automàtics adquirits per a renovar la flota de la Policia Local; i la bicicleta elèctrica que es troba a disposició del departament de Medi Ambient.

El nou vehicle era presentat hui per la regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, qui explicava que “tots els quilòmetres que va a fer aquest vehicle, que seran molts cada dia, ecològics, perquè no comportaran emissions de CO2 a l’atmosfera, com també ocorre amb la resta dels cotxes elèctrics que anem demanant des del Govern d’Ontinyent a l’hora de renovar les diferents contractes de serveis amb les empreses. Açò, sumat als vehicles híbrids amb què vam dotar a la Policia Local, suposa un important estalvi en consum de combustible i en les emissions a l’atmosfera”, explicava.

En aquest sentit, la regidora de Sostenibilitat, Patrícia Folgueras, remarcava que “el treball per la mobilitat sostenible que estem fent té el seu màxim exponent en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible que hem elaborat i amb l’aplicació del qual s’estima que podrem estalviar anualment l’emissió de més de 3.000 tones de CO2 a l’atmosfera. Però a més volem fer extensiva al conjunt de la ciutadania esta aposta per la sostenibilitat, i en esta línia animem a totes i tots a aprofitar el punt de recàrrega elèctrica gratuïta instal·lat al nou estacionament de l’antiga Paduana”.

Els regidors feien una demostració de recàrrega amb el nou vehicle en aquest punt, tot recordant que la recàrrega està a l’abast dels propietaris de vehicles elèctrics de manera gratuïta, sols donant-se d’altra com a usuari a la web http://recarga.fenienergia.es o en l’aplicació Fenie Energia Recarga que es troba en Play Store i Itunes, i complimentant les dades personals una única vegada. Al punt de recàrrega es compta amb dos tipus de connector, el convencional domèstic (connector Schuko) i l’altre de sis borns (connector Mennekes) així com un telèfon gratuït d’incidències, el 900215470, amb atenció les 24 hores.

Últimas noticias

Contenido relacionado