06:10 - jueves, 5 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Albufera reprèn les seues visites guiades

Les visites guiades al Parc Natural de l’Albufera són un atractiu turístic tant per a la ciutadania estrangera com per als valencians i valencianes. Estes rutes guiades, que compten amb 6 itineraris diferents, tornen hui, dilluns 21 d’agost, i es podrà gaudir d’elles al llarg de tot un any.

L’oferta de rutes està composta de sis itineraris amb recorreguts diferents, on els visitants poden conèixer i explorar el parc natural de diferents formes. Una de les rutes és la del Botànic, on, durant quasi 2 hores, transcorre pel Camí Vell de la Devesa, que unia la ciutat de València amb el Perellonet. Un altre dels recorreguts possibles és el dels Sentits, una aposta mitjançant la qual el visitant pot interaccionar amb les qualitats sensorials que ofereix l’Albufera durant 20 minuts aproximadament.

Per a conèixer la història social del parc natural, s’ofereix la ruta Històric. El Saler, ruta que transcorre, durant mitja hora i amb 5 parades diferents, pel Tallafoc del Saler des del poble fins al Muntanyar. En esta línia, la segona iniciativa històrica és la de la Gola de Pujol, recorregut que té lloc paral·lelament a la Gola del Pujol des del Camí Vell de la Devesa fins a les comportes que comuniquen el llac de l’Albufera amb el mar Mediterrani.

Lúdic per la platja és una altra de les rutes possibles per la qual es visita l’ecosistema del primer cordó dunar de la platja del Saler durant 45 minuts. El recorregut més llarg en longitud és el de Paisatgístic, on s’observen les principals mallades de la zona nord. Per a conèixer més informació sobre l’oferta d’esta iniciativa, en la pàgina web de l’Albufera es poden consultar les diferents rutes disponibles i accedir a pdfs explicatius dels itineraris que s’ofereixen amb major detall.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado