martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’alcalde de Xert en nòmina

Xert és un poble de l’interior de Castelló de menys de mil habitants. Un poble que en el programa de Ciudadanos en la mà deixaria de tindre un alcalde per a unificar-se en altres entitats municipals. Javier Moliner (PP) defén aquests pobles i els seus alcaldes per què es deixen la pell pel seu poble on molt ho fan amb gratuïtat.

No és el cas de José Rosendo Segarra Ferreres, alcalde de Xert, que a més de tindre la seua empresa de pesticides, ha aprovat al ple de govern de l’Ajuntament el seu sou a temps parcial per 12.980€ a l’any a més de les retribucions per plenari.

La portaveu dels socialistes de Xert Iluminada Domenech Beltrán ja va posar de manifest que “Després de rebre notificació en el plenari del mes de Juliol sobre les remuneracions de cada un dels components de la Junta de Govern, ja es va traslladar el nostre desacord per les elevades retribucions per part de l´Alcalde (375,00 € x sessió) i més tenint en compte que aquestes juntes de govern les realitzen dues vegades al mes i no duren més de 30 min (al que cal afegir plenaris, dietes, desplaçaments …)”

Últimas noticias

Contenido relacionado