domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Alcora assegura la subvenció de 188.480€ per al Centre de Dia al pressupost de la Generalitat 2016

Des de l’equip de govern destaquen que la inclusió d’aquesta subvenció als pressupostos de la Generalitat “desmenteix completament” la notícia que va llançar el PP el passat mes de novembre amb el titular ‘L’Alcora perd 180.000 euros del Consell després de suspendre el Centre de Dia previst pel PP’. “Ni s’ha suspés el Centre de Dia ni s’ha perdut cap subvenció”, destaquen i lamenten que “una vegada més, es demostra que el Partit Popular alimenta els seus comunicats a base de falsedats”.

També al pressupost municipal de 2016, s’ha inclòs una partida de 50.000 euros per a la posada en marxa del Centre de Dia “ja que és un projecte prioritari per a l’actual equip de govern”. En aquest sentit, destaquen que “durant aquestos mesos, s’ha avançat molt en les gestions necessàries per a poder fer realitat la seua posada en funcionament”.

Cal recordar que, el passat mes de desembre, l’alcalde de l’Alcora, Víctor Garcia, i la directora general de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Blanca Marín, van firmar el conveni definitiu a favor de l’Ajuntament per a la cessió d’ús del local, situat al carrer País Valencià, destinat a la instal·lació del Centre de Dia. Un centre que, després de la modificació del conveni a petició de l’actual equip de govern, serà compatible amb una Unitat de Respir per a persones amb malaltia d’Alzheimer i altres malalties degeneratives.

Així, quan estiga llest, es traslladarà a aquest local la Unitat de Respir del municipi, actualment ubicada a la planta baixa de la biblioteca municipal. “Este trasllat suposarà un important salt qualitatiu en la prestació del servei, ja que les noves instal·lacions són molt més adequades i permetran millorar i ampliar l’atenció que es dóna als usuaris”, ressalten.

Últimas noticias

Contenido relacionado