martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Alcora celebra el Nadal amb un ampli programa d’activitats gratuïtes

L’Ajuntament ha reforçat l’enllumenat i adorns nadalencs als carrers i ha preparat una programació variada i gratuïta pensada perquè tots i totes puguen gaudir de les festes.

L’Ajuntament de l’Alcora ha preparat una programació nadalenca pensada perquè tots i totes puguen gaudir de les festes. Així, s’han inclòs activitats per a xiquets i majors, i a més, enguany tots els actes seran gratuïts.

També com a novetat, enguany l’Ajuntament ha ampliat l’enllumenat nadalenc, ha instal·lat megafonia pel centre del municipi amb cançons típiques d’aquestes dates, i ha repartit al voltant de 300 arbres entre els comerços locals.
Dins de la programació, a més de la gran Cavalcada de Reis, s’ha inclòs un gran nombre d’activitats dirigides als més xicotets: parcs infantils, inflables, tallers, miniquads, tobogans i videoconsoles, entre altres. Enguany, la programació infantil es concentrarà entre el carrer Sant Francesc i la plaça Sant Roc.

Cal destacar que també podran gaudir d’una pista de patinatge, instal·lada a la plaça de l’Ajuntament, que estarà oberta entre els dies 28 de desembre i 4 de gener, en horari de matí i vesprada.

I a les nits, a la Pista Jardí, per tal de celebrar la Nit de Nadal, Cap d’Any i el Roscó de Reis, actuaran diferents orquestres i disc-mòbils. Per la Nit de Nadal, hi haurà disc- mòbil a càrrec de L’Oasix Events, grup que també amenitzarà la Nit de cap d’any i donarà pas a l’actuació de l’orquestra Grupo La Linea. I la nit del Roscó, serà el torn de Disco Show

Últimas noticias

Contenido relacionado