sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Alcora viatja en el temps amb la celebració d’Al-Qüra Medieval 2017

La localitat de l’Alcora es prepara per a viatjar en el temps el pròxim cap de setmana, del 10 al 12 de novembre, amb la celebració d’Al-Qüra Medieval 2017.

El centre històric i el seu entorn serà l’escenari on se situarà el mercat artesanal de l’època i es desenvoluparà una infinitat d’activitats per a tots els públics organitzades pel consistori alcorí, amb la col·laboració de les penyes del municipi i la Caixa Rural Sant Josep de l’Alcora.

Començarà el divendres 10 de novembre amb la recepció de firants i de les penyes i el muntatge de les cabanyes en la plaça Sant Roc.

La inauguració oficial d’Al-Qüra Medieval 2017 tindrà lloc el dissabte 11 de novembre, a les 10.30 hores, a la plaça Sant Roc. L’acte estarà amenitzat pel grup musical Mermicolión, que actuarà pels carrers del mercat medieval.

A continuació, es durà a terme el pregó i cercavila d’obertura del mercat medieval, a càrrec del grup de teatre “El ball de Sant Vito”.

Un altre dels actes destacats serà la representació del lliurament oficial del Castell de l’Alcalatén a la Corona d’Aragó, que es desenvoluparà a les 12 hores a la plaça Sant Roc. En l’acte participaran el grup Tiranta Teatre, Almalgama, l’associació cultural l’Alcora Tambor, els Cavallers del Sant Grial, l’acadèmia de ball On-dance i l’Associació Espanyola d’Esgrima Antiga.

Jocs infantils- tir amb arc, escola d’escuders, marionetes…-, teatre al carrer, música i ball i cercaviles, entre altres activitats, completaran el programa, que conclourà el diumenge, a les 20 hores, amb la clausura del mercat medieval.

El grup musical Mermicolión i l’Associació Cultural Dolçainers i Tabaleters l’Alcalatén actuaran en tot el recinte del mercat firal durant les jornades.

Últimas noticias

Contenido relacionado