06:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’aparcament de Reina costarà 6 euros per la nit

El regidor de Desenvolupament Urbà i president del Consell d’Administració d’AUMSA, Vicent Sarrià, ha anunciat que l’aparcament de la plaça de la Reina ha aprovat una tarifa plana reduïda de 5,95 euros per a la franja horària compresa entre les 22:00 hores i les 6:00 hores. Es tracta, segons ha explicat, “d’una mesura que s’inclou en les accions empreses des del Govern municipal en el marc de l’engegada del pla de protecció del carril bus”.

La Societat Municipal AUMSA és reponsable de l’explotació de l’aparcament públic situat en la plaça de la Reina d’esta ciutat, des del dia 2 de desembre de 2015. Este aparcament compta amb 348 places distribuïdes en dos plantes de soterrani, en règim de lloguer mensual i en rotació. El preu de l’hora en rotació és de 2,80 euros, per la qual cosa a partir de les dos hores d’estacionament, comença a aplicar-se la reducció de preu.

Sarrià ha posat l’accent que es tracta d’una mesura que “completa” les propostes alternarivas dirigides als usuaris i usàries de l’aparcament en el carril bus nocturn. Però, també, té com a objectiu “pal·liar els efectes que les mesures de protecció del carril bus puguen tindre sobre el comerç o els locals del centre històric”.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado