domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Finalitza el rodatge de “Las niñas”, sobre les joves assassinades d’Alcàsser

El rodatge s'ha dut a terme durant dotze mesos en diversos escenaris de la província de València on s'han reproduït els emplaçaments dels crims i altres llocs freqüentats per Antonio Anglés i Miguel Ricart, declarats culpables dels tres assassinats.

La pel·lícula “Las niñas” del director Manuel Giménez de Llano, un llargmetratge de ficció sobre el Cas Alcàsser, ha conclòs el seu rodatge, iniciat a l’octubre de 2016, i està ultimant la seua postproducció.

Està basada fonamentalment en els fets continguts en el sumari judicial sobre el segrest i assassinat de Miriam, Desirée i Toñi, amb especial incidència en l’ocorregut la nit del 13 de novembre de 1992.

Manuel Giménez de Llano ha assegurat en un comunicat que va ser un “crim tan descarnat i cruel que va sorprendre a tota la societat, transportant-la a un passat no molt llunyà d’una Espanya negra i profunda”.

El rodatge s’ha dut a terme durant dotze mesos en diversos escenaris de la província de València on s’han reproduït els emplaçaments dels crims i altres llocs freqüentats per Antonio Anglés i Miguel Ricart, declarats culpables dels tres assassinats.

La pel·lícula està protagonitzada per actors novells en cinema amb experiència en el món del teatre com José Gasent, María Izquierdo, Arturo García, Jasmine Riiz i Carmen Balaguer.

Manuel Giménez de Llano (València, 1968) ha realitzat nombrosos curtmetratges obtenint premis i esments en festivals nacionals i internacionals com Clermont-Ferrand, Cinema Jove, Huesca, Alcalá d’Henares, Marbella o Caja Madrid.

Els seus curtmetratges premiats (Personajes habituales, Piel, Dulce, La sirena del bosque) han sigut adquirits per TVE, Canal + i Canal 9 per a la seua emissió en diferents ocasions.

A partir de la dècada dels 2000 s’ha dedicat a la producció de documentals i programes televisius fins al seu retorn al cinema amb “Las niñas”.

La cinta ha comptat amb finançament exclusivament privat i amb la col·laboració de la productora audiovisual Idea y Media Producciones.

Últimas noticias

Contenido relacionado