martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Coneix a la Cort d’Honor de les festes d’Almassora 2016

La Junta Local de Festes d’Almassora ha confirmat la designació de les sis joves que acompanyaran a la reina, Marta Gargallo Limo, durant la seua etapa com a representant de les celebracions. Així, la cort d’honor de 2016 estarà formada per Laura Brisach Piñana, Aida Calero Blázquez, Laura Falcó Velasco, Andrea Lleva Dolz, África Martínez Simón i Ana Moliner Vila.

La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha agraït a les joves i les seues famílies la seua implicació en les celebracions “per a garantir, un any més, la pervivència d’aquesta tradició”. La corporació municipal es reunirà en sessió extraordinària el 19 de febrer per a rubricar el nomenament de la reina i la cort d’honor, un tràmit que donarà pas al nou cicle festiu.

Marta Gargallo Limo accedirà al tron d’Almassora el divendres 13 de maig, moment en què escenificarà el relleu de Paula Muñoz Caudet amb el traspàs de la banda. Un dia més tard tindrà lloc el Pregó, que precedirà a la romeria a l’ermita de Santa Quitèria, prevista per al diumenge dia 15. Les festes de Santa Quitèria començaran el divendres 20 de maig i s’estendran fins al diumenge 29.

Últimas noticias

Contenido relacionado