lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Layhoon Chan i Mónica Oltra visiten Cor Blanquinegre

La presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, i Mónica Oltra, vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, han visitat en la vesprada d’aquest dimarts, 21, el centre de menors Colònia Sant Vicent Ferrer de Burjassot per a conéixer de primera mà com funciona, en aquest centre, el projecte Escoles Cor Blanquinegre de la Fundació Valencia CF, una acció de responsabilitat social corporativa dirigida al professorat de determinats centres escolars i d’atenció a menors, situats en barris de Valencia i localitats de la província amb un context social complicat.

Mónica Oltra i Layhoon Chan, acompanyades pels patrons de la Fundació Valencia CF kim Huat Koh i José Luis Zaragosí, han estat amb els 80 interns del centre, 14 dels quals formen part de l’Escola Cor Blanquinegre. A tots ells els han dirigit unes paraules per a, posteriorment, recórrer les instal·lacions i finalitzar presenciant l’entrenament de l’equip format pels 14 integrants de l’Escola, als qui han regalat pilotes signades pels jugadors del Valencia CF.

Actualment, funcionen 12 Escoles Cor Blanquinegre, iniciativa que va arrancar a l’octubre del 2015 amb la col·laboració de l’Associació Futbolistes Valencia CF. Des d’eixe moment, amb entrenaments setmanals amb un marcat perfil educatiu, la Fundació ha volgut posar el Valencia CF a la disposició dels responsables com a eina formativa, social i esportiva per a incentivar a prop de 250 joves en el seu moment a dia i ajudar-los en el seu progrés personal, estudiantil i comunitari.

Últimas noticias

Contenido relacionado