martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’emprenedoria i les Pimes és donaran cita en el III Fòrum d’Innovació de Globalis

Dimecres que ve, 16 de desembre, la Fundació Globalis celebrarà el tercer Fòrum d’Innovació, una trobada empresarial que cerca difondre la cultura de la innovació i donar suport a l’emprenedoria innovadora.

En aquesta tercera edició, que es desenvoluparà al Centre de Congressos i Convencions El Molí, el Fòrum d’Innovació servirà també de marc per al lliurament dels Premis Globalis a empreses innovadores de Vila-Real i punt de trobada dels alcaldes i pimes de la xarxa Innpulso de la Comunitat Valenciana.

L’assistència a la jornada és gratuïta, prèvia inscripció a través de www.fundacionglobalis.org.El fòrum comptarà amb quatre tipus d’activitats: conferències, presentació i mostra d’empreses innovadores, el lliurament dels Premis Globalis a empreses innovadores inetworking. Així, el director d’Innovació i Projectes del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec), Juan Antonio Bertolín, serà l’encarregat d’explicar elsLivingLabs, l’essència del Co-. A continuació, es donarà pas a un panell d’empreses on s’abordaran les Smart Cities. En aquest cas, Paco Negre (Espaitec); Alejandro Vidal (Cuatroochenta); Nacho Llopis (IOTSens); Enric Martí (Econectia) i Ernesto Bedrina (Ceteck) seran els encarregats de desgranar diferents aspectes d’algunes solucions que porten a les Smart Cities.

Després de les xarrades, un café networking donarà pas al lliurament dels Premis Globalis 2015. La presentació d’alcaldes i pimes de ciutats Innpulso de la Comunitat Valenciana, entre les quals es troba Vila-Real, serà l’encarregada de posar el punt final a aquest fòrum.

Últimas noticias

Contenido relacionado