L’equip ‘orellut’ un pas més prop de l’ascens

Els 'orelluts' han marcat un gol importantíssim a La Florida i es posen amb avantatge en l'eliminatòria.

551
La iniciativa, impulsada per l'Associació de Dones Jutgesses d'Espanya, tindrà lloc aquest divendres 5 d'octubre de 9 a 14 hores en el Centre Cultural.

El CD Castellón es posa un pas per davant del rival, complint en la seua visita al camp de La Florida, sede del Club Portugalete, amb un empat (1-1) de penal en el minut ’95.

L’Equip de Sergio Escobar ha aconseguit treure petroli del primer partit de la final per l’ascens a Segona Divisió B enfront del Club Portugalete gràcies al penal transformat per Cristian Herrera als darrers instants de l’encontre.

Els blanc-i-negres han tingut un partit difícil, on han estat pressionats pels rivals en tot moment, fet que no ha ajudat a desplegar el joc de combinació que beneficia als de La Plana. Javi Rubio i Jordi Marenyà han estat incomodats en tot moment, sense poder associar-se per a generar joc ofensiu.

Amb aquest panorama, els d’Escobar s’han vist obligats a jugar balons en llarg per a buscar a Nuha i Cubillas, referents ofensius dels castellonencs. A més, Enrique ha patit tota la primera part en una posició que no és la seua, la de lateral dret, i ha estat substituït per Abraham Peleteiro al descans.

Passada la meitat de la segona part, una errada en un corner en contra, punt fort del Portugalete, ha propiciat que els locals s’avançaren en el marcador al minut ’65 de partit. Precisament, aquest gol ha arribat en el millor moment de joc del CD Castellón, el que ha suposat un fort colp moral per als jugadors blanc-i-negres.

Però, finalment, els visitants s’han sobreposat al gol encaixat i han seguit pressionant i atacant la porteria local. L’entrada de Cristian Herrera per David Cubillas ha canviat el pes del joc a favor del CD Castellón, que ha sabut aprofitar l’única oportunitat que li quedava.

Un penal comés per la defensa del Club Portugalete sobre el central Arturo ha propiciat que Herrera posara l’empat al marcador i donara lleuger avantatge al CD Castellón.

Diumenge vinent, a les 20.45 de la vesprada a l’Estadi Municipal de Castàlia, l’equip ‘orellut’ depén d’ell mateix per aconseguir l’objectiu d’ascendir a la categoria de bronze del futbol professional espanyol, i tornar a competir per a ocupar el lloc que històricament mereix.

Podeu gaudir del gol de Cristian Herrera que posa per davant el CD Castellón en el següent enllaç: https://twitter.com/CD_Castellon/status/1008409808515620864