sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Les festes de Sant Antoni impulsen les activitats per als xiquets benicenses

Les festes patronals de Sant Antoni i Santa Àgueda tindran un major caire infantil perquè els més xicotets de la localitat puguen gaudir més d’aquests dies festius. El regidor de festes, Arturo Martí, s’ha reunit amb els representants de les AMPAS dels col·legis públics de Benicàssim per a sumar idees i iniciatives que vagen dirigides a fomentar les accions enfocades al públic infantil.
“Durant tota la setmana de festes, els xiquets i xiquetes de Benicàssim no tenen classes en els col·legis i, per tant, en tenir més temps lliure, poden assistir més a activitats de festes i viure amb més intensitat els festejos. Per aquest motiu, i parlant-ho amb els pares i mares, hem decidit ampliar les activitats i les jornades on hi haja programació especial per als més xicotets de la casa”, ha dit Martí.
Una de les accions més noves seran les matinals de jocs que tindran lloc dins del pavelló poliesportiu municipal. La programació inclourà que el dimarts i dijous, des de les 10 a les 13 hores, hi haja jocs de taula, activitats esportives com badminton i altres jocs populars enfocats als xiquets fins a 12 anys.
A aquesta programació se sumarà el tancament infantil del primer dissabte de festes i el muntatge d’una fira d’inflables al costat del recinte firal els dos dissabtes de festes i el dijous.
A més, també hi haurà una desfilada de disfresses especial per als xiquets a una hora més primerenca perquè puguen participar i divertir-se vestint-se dels seus personatges favorits.
Finalment, per als joves, s’ha previst també que hi haja un concert de rock de grups locals el dimecres en horari de tard nit. “Volem que tots els públic tinguen el seu moment, i els nostres joves ens demanen també el seu espai. Així que per a aqueixos xics i xiques que estan en l’adolescència, anem a preparar una vesprada especial el dimecres de festes amb música i actuacions, també en el pavelló poliesportiu”, ha anunciat Arturo Martí.
El regidor de festes ha volgut agrair públicament “l’enorme col·laboració i implicació de les AMPAS en aquesta iniciativa, ja que no solament van a participar aportant idees, sinó també activament en la gestió de la dinamització per als més xicotets”.

Últimas noticias

Contenido relacionado